Curs EMC > ON-LINE – Tehnici specifice de recuperate în patologia COTULUI ȘI PUMNULUI

Organizator: PFA Ochiană Gabriela

Perioada de desfășurare: 11-14.07.2024

Loc desfășurare: ON-LINE

Reacreditare persoană juridică: Colegiul Fizioterapeuților din România – nr.25/31.01.2024.

Lector/formator acreditat al pers.juridice: Nume: OCHIANĂ, Prenume: GABRIELA.

Web: https://kinetoterapie-bacau.ro/

Grup țintă: fizioterapeuți, kinetoterapeuți.

Participarea la curs ESTE CONDIȚIONATĂ de:

Posibilitatea de instalare si operare pe dispozitive mobile a programelor tip ZOOM, TEAMS, SKYPE, WhatsApp, Google Drive, Prezi, etc

Numărul de locuri disponibile: 20

Înscrierea și ocuparea locurilor se va face după sistemul “primul venit primul servit

Nr.total de ore: 21,5 din care efective 20 (10 curs + 10 lucrari practice)

Nr. de credite EMC – 20 (decizia comisiei ptr avizare profesională CFZRO nr.459/31.08.2023)

Obiective educaționale:

  • generale: utilizarea unor tehnici complementare de recuperare, familiarizarea cursanților cu noțiuni teoretice și practice ale procesului terapeutic/recuperator;
  • specifice: însușirea fundamentării teoretice, în scopul formării capacității de a purta discuții argumentate referitoare la recuperarea diverselor afecțiuni ale cotului și pumnului; cunoașterea bazelor teoretice și practice ale tehnicilor specifice de recuperare, în scopul formării deprinderilor necesare aplicării corecte și eficiente ale acestora; formarea abilităților practice necesare aplicării unor tehnici specifice de recuperare în scop terapeutic.

Preț – 800*** ron

Informația oferită este bine structurată (suportul de curs va fi transmis cu 10 zile inainte de inceperea efectivă), iar prin participarea la sedintele de curs veți beneficia de informatii suficiente, care vă vor ajuta la absolvire. Cursul se va finaliza cu EVALUARE în baza căreia cursantul va primi Certificatul de participare, înregistrat și avizat de Colegiul Fizioterapeuților din România + Anexa de curs (Română și Engleză). Accesul la suportul de curs va fi în formatul PREZI.

Înscrierea se va realiza prin:

  1. manifestarea intenției de participare* (cerere/ solicitare în care mentionati: numele/ prenumele, colegiul teritorial de care aparțineți și un nr.de telefon – [email protected]);
  2. confirmare disponibilitate din partea organizatorilor în limita locurilor disponibile;
  3. transferul contravalorii cursului, în urmatoarele 48 ore (copia viramentului bancar) ;
  4. confirmarea înscrierii din partea organizatorilor pe unul din cele 10 locuri eligibile sau cele 2 locuri rezerva** (mesajul va fi transmis pe e-mail/whatsapp).

* Intenția de participare: va fi transmisă cel mai târziu cu 7 zile înainte de începerea cursului și va fi însoțită obligatoriu de următoarele date: nume, prenume, nr. de telefon, profesia, colegiul teritorial aparținător.

** Renunțarea la curs:  pana la primirea suportului de curs contravaloarea taxei de participare (minus o taxă administrativă de 50 lei) va fi returnată în același cont din care a fost făcută plata inițială în max. 48 ore de la solicitare pe baza de cerere ([email protected]). Odata cu primirea suportului de curs (acesta se va transmite cu 10 zile inainte de inceperea efectivă) nu se vor mai acorda rambursări.

*** ATENȚIE: Taxa de participare va fi 900 ron ptr înscrierile efectuate în perioada 1-7.07.2024 și 1000 ron ptr înscrierile efectuate după 7.07.2024- în limita locurilor disponibile!!

Leave a reply