Curs EMC – IAȘI -Taping noțiuni introductive

Perioada de desfășurare: 4-6 OCTOMBRIE 2024

Organizator: PFA Ochiană Gabriela

Acreditare persoană juridică: Colegiul Fizioterapeuților din România – nr.45/16.02.2022

Loc desfășurare: IAȘI

Forma de efectuare: MIXT (fizic+on line)

Lector/formator acreditat al pers.juridice: Nume: OCHIANĂ, Prenume: GABRIELA.

Web: https://kinetoterapie-bacau.ro/

Grup țintă: fizioterapeuți, kinetoterapeuți.

Numărul de locuri disponibile: 10+5. Rezerve: 2. Înscrierea și ocuparea locurilor se va face după sistemul “primul venit primul servit

Nr.total de ore: 17 ore din care efective 15 (5 teorie + 10 lucrări practice)

Nr. de credite EMC: 15

Obiective educaționale:

  • generale: utilizarea unor tehnici complementare de recuperare, familiarizarea cursanților cu noțiuni teoretice și practice ale procesului terapeutic/recuperator;
  • specifice: însușirea fundamentării teoretice, în scopul formării capacității de a purta discuții argumentate referitoare la recuperarea diverselor afecțiuni ; cunoașterea bazelor teoretice și practice ale tehnicilor specifice de recuperare, în scopul formării deprinderilor necesare aplicării corecte și eficiente ale acestora; formarea abilităților practice necesare aplicării unor tehnici specifice de recuperare în scop terapeutic.

Preț – 550/650 ron

Informația oferită este bine structurată (suportul de curs va fi transmis cu 10 zile inainte de inceperea efectivă), iar prin participarea la sedintele de curs veți beneficia de informatii suficiente, care vă vor ajuta la absolvire. Cursul se va finaliza cu EVALUARE în baza căreia cursantul va primi Certificatul de participare, înregistrat și avizat de Colegiul Fizioterapeuților din România + Anexa de curs (Română și Engleză). Accesul la suportul de curs va fi in formatul PREZI.

Instalarea si operarea pe dispozitive mobile a programelor tip ZOOM, TEAMS, SKYPE, WhatsApp, Google Drive, Prezi, etc reprezintă o condiție de bază pentru efectuarea cursului.

Înscrierea se va realiza prin:

  1. manifestarea intenției de participare* (cerere/ solicitare în care mentionati: numele/ prenumele, colegiul teritorial de care aparțineți și un nr.de telefon – [email protected]);
  2. confirmare disponibilitate din partea organizatorilor în limita locurilor disponibile;
  3. transferul contravalorii cursului, în urmatoarele 48 ore (copia viramentului bancar) ;
  4. confirmarea înscrierii din partea organizatorilor pe unul din cele 10 locuri eligibile sau cele 2 locuri rezerva** (mesajul va fi transmis pe e-mail/whatsapp).

* Intenția de participare: va fi transmisă cel mai târziu cu 4 zile înainte de începerea cursului (după această dată, având în vedere procedura CFZRO, nici o înscriere nu va mai putea fi onorată) și va fi însoțită obligatoriu de următoarele date: nume, prenume, nr. de telefon, localitatea de domiciliu, profesia.

** Renunțarea la curs:  contravaloarea cursului (minus o taxă administrativă de 50 lei) va fi returnată în același cont din care a fost făcută plata inițială în max. 48 ore de la solicitare pe baza de cerere ([email protected])-pentru anulările primite până la transmiterea suportului de curs. Odata cu primirea suportului de curs (acesta se va transmite cu 10 zile inainte de inceperea efectivă) nu se vor mai acorda rambursări. În acest caz locul rămas disponibil va fi ocupat, în ordine, de 1 dintre cei înscriși și validați pe cele 2 locuri rezervă.

*** ATENȚIE: Taxa de participare va fi 650/750 ron ptr înscrierile efectuate în perioada 22.09-28.09.2024 și 700/800 ron ptr înscrierile efectuate după 28.09.2024- în limita locurilor disponibile!!

Leave a reply