Curs EMC > ON-LINE – Tehnici specifice de recuperare în PATOLOGIA GENUNCHIULUI ȘI PICIORULUI

Organizator: PFA Ochiană Gabriela

Perioada de desfășurare: 23-26 mai 2024.

Loc desfășurare: ON-LINE

Acreditare persoană juridică: Colegiul Fizioterapeuților din România

Lector/formator acreditat al pers.juridice: Nume: OCHIANĂ, Prenume: GABRIELA.

Web: https://kinetoterapie-bacau.ro/

Grup țintă: fizioterapeuți, kinetoterapeuți.

Participarea la curs ESTE CONDIȚIONATĂ de:

Posibilitatea de instalare si operare pe dispozitive mobile a programelor tip ZOOM, TEAMS, SKYPE, WhatsApp, Google Drive, Prezi, etc

Numărul de locuri disponibile: 25 + 2 locuri rezerva

Nr. de credite EMC – 24 (decizia comisiei ptr avizare profesională CFZRO nr.425/17.08.2023)

Înscrierea și ocuparea locurilor se va face după sistemul “primul venit primul servit

Obiective educaționale:

  • generale: utilizarea unor tehnici complementare de recuperare, familiarizarea cursanților cu noțiuni teoretice și practice ale procesului terapeutic/recuperator;
  • specifice: însușirea fundamentării teoretice, în scopul formării capacității de a purta discuții argumentate referitoare la recuperarea diverselor afecțiuni ale genunchiului și piciorului; cunoașterea bazelor teoretice și practice ale tehnicilor specifice de recuperare, în scopul formării deprinderilor necesare aplicării corecte și eficiente ale acestora; formarea abilităților practice necesare aplicării unor tehnici specifice de recuperare în scop terapeutic.

Preț – 800*** ron care vor fi virați în contul RO03INGB0000999909033982

Informația oferită este bine structurată (suportul de curs va fi transmis cu 10 zile inainte de inceperea efectivă), iar prin participarea la sedintele de curs veți beneficia de informatii suficiente, care vă vor ajuta la absolvire. Cursul se va finaliza cu EVALUARE în baza căreia cursantul va primi Certificatul de participare, înregistrat și avizat de Colegiul Fizioterapeuților din România + Anexa de curs (Română și Engleză). Accesul la suportul de curs va fi în formatul PREZI.

Înscrierea se va realiza prin:

  1. manifestarea intenției de participare* (cerere/ solicitare în care menționați: numele/ prenumele, colegiul teritorial de care aparțineți și un nr.de telefon – [email protected]);
  2. confirmare disponibilitate din partea organizatorilor în limita locurilor disponibile;
  3. transferul contravalorii cursului, în urmatoarele 48 ore (copia viramentului bancar va fi transmisa la aceeași adresa de email!) ;
  4. confirmarea înscrierii din partea organizatorilor pe unul din cele 25 locuri eligibile sau cele 2 locuri rezerva** (mesajul va fi transmis pe e-mail și SMS).

* Intenția de participare: va fi transmisă cel mai târziu cu 7 zile înainte de începerea cursului (după această dată, având în vedere procedura CFZRO, nici o înscriere nu va mai putea fi onorată) și va fi însoțită obligatoriu de următoarele date: nume, prenume, nr. de telefon, profesia.

** Renunțarea la curs:  contravaloarea cursului (minus o taxă administrativă de 50 lei) va fi returnată în același cont din care a fost făcută plata inițială în max. 48 ore de la solicitare pe baza de cerere ([email protected])-pentru anulările primite până la transmiterea suportului de curs. Odata cu primirea suportului de curs (acesta se va transmite cu 10 zile inainte de inceperea efectivă) nu se vor mai acorda rambursări. În acest caz locul rămas disponibil va fi ocupat, în ordine, de 1 dintre cei înscriși și validați pe cele 2 locuri rezervă.

*** ATENȚIE: Taxa de participare va fi 900 ron ptr înscrierile efectuate în perioada 13-19.05.2024 și 1000 ron ptr înscrierile efectuate după 19.05.2024 – în limita locurilor disponibile!!

Leave a reply